Leírás
A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:
ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,
AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!
* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!
* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése...
* Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez.
320 FÁZISFOTÓ
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Paraméterek
Cím | Az édességek MAGASISKOLÁJA |
Eredeti cím | L'école de la confiserie |
Fordító | Király Katalin, Erdélyi Z. Ágnes, Walter Piroska |
Kiadó | Geopen Kiadó |
Oldalak száma | 312 |
Megjelenés | 2024. szeptember 23. |
Kötés | Keménytáblás |
ISBN | 9789635161492 |
Méret | 280 mm x 230 mm x 40 mm |