Vrábel Krisztina

Vrábel Kriszta, ételfotós, gasztroblogger, két kisfiú édesanyja

"10 éve írom a Dolce Vita gasztroblogot. Megszámlálhatatlan mennyiségű receptet próbáltam ki, formáltam a magam ízlésére, vagy találtam ki az elmúlt időszakban. Rengeteget tanultam, tapasztaltam az alapanyagokról, ételekről, táplálkozásunkról. Ezt a tudást szeretném felhasználni arra, hogy olyan recepteket osszak meg másokkal, amelyek egészségesek, fogyni lehet velük, amelyekkel teljes értékű étrendet követhetünk (nem kúraszerűen, hanem folyamatosan), lemondások nélkül, és ami a legfontosabb, élvezetesen.

Azt az étrendet mutatom be a 160 g oldalon, amely nekem segített kigyógyulni az inzulinrezisztenciából, amellyel újra egyensúlyba (és versenysúlyba) kerültem.

Jelszavam: 'Slow food, slow carb'. Azaz válts természetesre, egyél valódi ételeket!"
Rendezés:

160 grammos szénhidrát-diéta - Ünnep könnyebben

9.980 Ft 7.585 Ft
-24%
Kívánságlistára teszem