Leírás
Franciás könnyedség, elegancia és stílus
Náray Tamás, aki a divatszalonokban és a konyhában egyaránt otthonosan mozog, első szakácskönyvében megmutatja milyenek a hamisítatlan francia sütemények. De hogyan lehet az haute cuisine-t és az haute couture-t egy könyvben említeni? Franciás könnyedséggel. Míg a sikkes nyári almás pite, az elegáns csokoládékrémes királyi Charlotte vagy a stílusos gesztenye- és vaníliakrémes Bourbontorta receptjét olvasgatjuk, és az ínycsiklandó fotókban gyönyörködünk, a szerző, Az utolsó reggel Párizsban című kötetének részleteiből izgalmas ízelítőt kapunk abból is, milyen a világhírű francia divat világa. A közel 50 francia édességhez bónuszként jár három recept Náray Tamás magyar kedvencei közül is. Vigyázat: az édesség és az olvasás függőséget okoz!
Vélemények
Paraméterek
Kiadó | Boook Kiadó Kft |
Kiadás éve | 2020 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma | 164 |
Borító | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS |
Súly | 740 gr |
Illusztráció | FOTÓKKAL |
Fotózta | Kaszás Gergő |
ISBN | 9786155417566 |